Hírek

James Franco a zaklatási botránya ellenére visszatér a Fülledt utcák 2. évadjában

Úgy tűnik, James Franco karrierjét nem darálta be a #metoo mozgalom.

James Franco „természetesen” visszatér a Fülledt utcák (The Deuce) második évadjában – mondta az HBO sorozat írója, Megan Abbott.

Mint ismeretese, Francót több nő is „helytelen szexuális viselkedéssel vádolta meg”, de Abbott szavai alapján a sorozatban való további szerepeltetése sosem volt kétséges. A színész Golden Globe-győzelme után kirobban botrány kapcsán a sorozat kreátora, David Simon már kiadott egy nyilatkozatot, amelyben Francót

„tökéletesen profi színésznek, rendezőnek és producernek” nevezte.

A Fülledt utcákban, amely a pornóipar kezdeteiről szól Franco egy ikerpárt játszik, executive producere is a sorozatnak, két részt pedig ő maga rendezett. Az HBO egyelőre nem reagált a TheWrap kérdésére Franco második évadban való szerepeltetésével kapcsolatban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..