Hírek

James Gunn tisztázott egy cuki pletykát A galaxis őrzői 3. részével kapcsolatban

James Gunn megosztott egy újabb információt A galaxis őrzői 3. részével kapcsolatban. (Azt eddig is tudtuk, hogy az Instagram melegágya a filmes pletykáknak.)

James Gunn rendre megosztja követőivel Instagram fiókja Story részében a rajongók által feltett kérdések egy részét. Egyben válaszol is azokra, viszonylag rendszeresen. (Tulajdonképpen forgatókönyvet lehetne írni a filmjei által felvázolt világok legváratlanabb szegmenseire vonatkozó kérdésekből/kérésekből. Ráadásként pedig garantáltan több albumnyi filmzenére vonatkozó ajánlatot kapott eddig a rendező.)

A közelmúltban a rajongók többek között azt firtatták, hogy mikor lesz táncpárbaj a Chris Pratt által alakított Űrlord és a Chris Hemsworth által megformált Thor között, akinek az utóbbi két Bosszúállók-film több humoros pillanatát is köszönhettük.

Gunn a felvetésre röviden és velősen reagált:  Nem tervez ilyen jelenetet A galaxis őrzői 3. részében. Igazából jelen pillanatban még az sem egészen biztos, hogy Thor alakja feltűnik-e a filmben. Az esély persze adott, hiszen a Végjáték úgy fejeződött be, hogy Thor az őrzőkkel együtt távozott a Földről, ahol Peter Quill és közte egy hatalmi harc vette kezdetét, (ami akár egy táncpárbajba is torkollhatna a rajongók szerint).

Egy biztos, az Űrlord Ronan a vádlóval lentebb újra átélhető közös táncjelenete hosszú időre megmaradt a nézői emlékek között:

Chris Hemsworth pedig korábban egy CinemaBlend által feltett kérdésre úgy válaszolt, hogy részéről benne lenne egy újabb közös projektben. A színész több fórumon kifejtette, hogy szívesen dolgozna ismét James Gunnal. Hogy mindez megvalósul-e, a jövő zenéje. Azt már biztosan lehet tudni, hogy Űrlordék harmadik kalandja csak a Thor: Love and Thunder eseményei után kap helyet. 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya