Hírek

James Gunn lesz a Suicide Squad 2. rendezője?

James Gunn karrierjét nem törte derékba, hogy menesztették A galaxis őrzői 3. részének éléről évekkel ezelőtti ízléstelen tweetjei miatt. A Marvel filmes univerzum után a DC-nél kapott lehetőséget, sőt az is lehet, hogy ő lesz a Suicide Squad 2. rendezője.

Az azonban már hivatalos, hogy a stáblistán forgatókönyvíróként szerepelni fog a neve. A galaxis őrzői és annak második része nemcsak a kasszáknál aratott sikert, a kritikusok is szerették. Mindez azonban nem védte meg Gunnt a harmadik rész rendezői székének elvesztésétől.

Régi tweetjei nyilvánosságra kerülése után a Walt Disney igazgatója, Alan Horn kirúgta Gunnt, aki mellett a stáb nyílt levélben állt ki – hiába.

Most az is lehet, hogy egy hasonlóan zűrös csapatról szóló képregényfilm rendezői székét kapja meg helyette. Korábban arról lehetett olvasni, hogy a filmet A könyvelő direktora, Gavin O’Connor írja és rendezi, de végül ő most a The Has-Been című sportdrámánál kötött ki, ahol újra együtt dolgozhat majd Ben Affleckkel.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..