Hírek

James Gunn nem tér vissza, de az ő forgatókönyvéből készül A galaxis őrzői 3

A rendezői székbe nem tér vissza a közönségkedvenc rendező, James Gunn, de az ő forgatókönyve alapján készül A galaxis őrzői 3, ezt maga Űrlord erősítette meg. 

James Gunn júniusban fejezte be A galaxis őrzői 3 forgatókönyvét, júliusra pedig ki is rúgták. Az első két Galaxis őrzői-film rendezőjét régi tweetjei miatt menesztették, és habár rendezőként nem tér vissza, forgatókönyvíróként találkozunk majd a nevével a szuperhősfilm végén legördülő stáblistán. Peter Sciretta producer írta egy Twitter-posztban, hogy két ismerősétől is hallotta, hogy volt lehetőségük elolvasni A galaxis őrzői 3. scriptjét, és mindketten elsírták magukat.

Chris Pratt mint Űrlord

Habár sosem állították az ellenkezőjét, kétséges volt, vajon a menesztett rendező víziója szerint készül-e el a harmadik epizód, de most a széria egyik főkarakterét, Űrlordot alakító Chris Pratt erősítette meg, hogy valóban James Gunn írásából forog a film. A színész nagyon dicsérte Gunn írását, és megerősítette, hogy ebből a forgatókönyvből készül majd A galaxis őrzői 3.

A film pontos premierdátuma egyelőre nem ismert, mivel a Marvel a Bosszúállók: Végjáték után jelenti be a negyedik fázis programját.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya