Hírek

James Gunn nem tér vissza, de az ő forgatókönyvéből készül A galaxis őrzői 3

A rendezői székbe nem tér vissza a közönségkedvenc rendező, James Gunn, de az ő forgatókönyve alapján készül A galaxis őrzői 3, ezt maga Űrlord erősítette meg. 

James Gunn júniusban fejezte be A galaxis őrzői 3 forgatókönyvét, júliusra pedig ki is rúgták. Az első két Galaxis őrzői-film rendezőjét régi tweetjei miatt menesztették, és habár rendezőként nem tér vissza, forgatókönyvíróként találkozunk majd a nevével a szuperhősfilm végén legördülő stáblistán. Peter Sciretta producer írta egy Twitter-posztban, hogy két ismerősétől is hallotta, hogy volt lehetőségük elolvasni A galaxis őrzői 3. scriptjét, és mindketten elsírták magukat.

Chris Pratt mint Űrlord

Habár sosem állították az ellenkezőjét, kétséges volt, vajon a menesztett rendező víziója szerint készül-e el a harmadik epizód, de most a széria egyik főkarakterét, Űrlordot alakító Chris Pratt erősítette meg, hogy valóban James Gunn írásából forog a film. A színész nagyon dicsérte Gunn írását, és megerősítette, hogy ebből a forgatókönyvből készül majd A galaxis őrzői 3.

A film pontos premierdátuma egyelőre nem ismert, mivel a Marvel a Bosszúállók: Végjáték után jelenti be a negyedik fázis programját.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..