Hírek

James McAvoy és Bill Hader csatlakozhat az Az második részének stábjához

az

Az első rész sikere után borítékolható volt az Az folytatása, egyre impozánsabb a készülő horrorfilm stábja.

Az Az 2017 őszén került bemutatásra világszerte, méghozzá akkora sikerrel, hogy a New Line Cinema a jövőre esedékes folytatás munkálatait már idén nyáron megkezdi. A második felvonás 27 évvel az első rész eseményei után veszi fel a fonalat, mikor a gyerekkori traumák újra kísérteni kezdik a „Vesztesek csapatának” hajdani tagjait. Így az első részben megismert gyerekeknek immár felnőttként vissza kell térniük szülővárosukba, a hátborzongató Derrybe.

Az It: Chapter II. rendezői székében Andy Muschietti marad, ahogy Bill Skarsgard is visszatér mint Pennywise. Az első részben megismert karakterek felnőtt változatát sztárszínészekre bíznák a készítők. Beverly szerepére sikerült is megszerezni Jessica Chastaint, most pedig úgy tűnik, Bill Hader és James McAvoy is szerepekről tárgyal. A rajongók Richie Tozier szerepére nézték ki Hadert, míg McAvoy a hírek szerint a felnőtt Bill Denbrought formálhatja meg.

A film tengerentúli bemutatója 2019. szeptember 6-ára van kitűzve, jó eséllyel e hónapban kerül majd a mozikba itthon is.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés