Hírek

James Spader játssza a következő Bosszúállók-film főgonoszát

Avengers: Age of Ultron, James Spader

Avengers: Age of Ultron, James SpaderA Marvel bejelentése szerint a háromszoros Emmy-díjas színész fogja alakítani Ultront a nagysikerű Bosszúállók Avengers: Age of Ultron című folytatásában – írja a comingsoon.net.

Spader az utóbbi években elsősorban Alan Shore karakterével ért el sikereket, akit két sorozatban, az Ügyvédekben és a Jogi játszmákban is láthattunk. Ezenkívül az 1990-es szex, hazugság, video című Soderbergh-film főszerepét is eljátszotta, amivel el is hozta a legjobb férfi színésznek járó díjat Cannes-ból.

Ultron karaktere intelligens robot, akit az alapanyagul szolgáló képregényben Ant-Man hoz létre, de Joss Whedon, az első film visszatérő rendezője már a júliusi Comic-Con fesztiválon elárulta, hogy a filmben megváltoztatják az eredettörténetet. Elképzelhető, hogy azért, mert a Marvel-univerzum eddig csak képregényből ismert karaktere, Ant-Man a fél évvel később, 2015 novemberében érkező filmben fog debütálni a vásznon, Edgar Wright rendezésében.

James Spader mellett az első film legtöbb kulcsszereplője is biztosan visszatér: újra láthatjuk majd Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Jeremy Renner és Chris Evans karaktereit. Rajtuk kívül Elizabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson szerepvállalását jelentették már be korábban.

Az Avengers: Age of Ultron 2015. május 1-jén fog mozikba kerülni.

Bolcsó Dániel

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com