Hírek

James Spader játssza a következő Bosszúállók-film főgonoszát

Avengers: Age of Ultron, James Spader

Avengers: Age of Ultron, James SpaderA Marvel bejelentése szerint a háromszoros Emmy-díjas színész fogja alakítani Ultront a nagysikerű Bosszúállók Avengers: Age of Ultron című folytatásában – írja a comingsoon.net.

Spader az utóbbi években elsősorban Alan Shore karakterével ért el sikereket, akit két sorozatban, az Ügyvédekben és a Jogi játszmákban is láthattunk. Ezenkívül az 1990-es szex, hazugság, video című Soderbergh-film főszerepét is eljátszotta, amivel el is hozta a legjobb férfi színésznek járó díjat Cannes-ból.

Ultron karaktere intelligens robot, akit az alapanyagul szolgáló képregényben Ant-Man hoz létre, de Joss Whedon, az első film visszatérő rendezője már a júliusi Comic-Con fesztiválon elárulta, hogy a filmben megváltoztatják az eredettörténetet. Elképzelhető, hogy azért, mert a Marvel-univerzum eddig csak képregényből ismert karaktere, Ant-Man a fél évvel később, 2015 novemberében érkező filmben fog debütálni a vásznon, Edgar Wright rendezésében.

James Spader mellett az első film legtöbb kulcsszereplője is biztosan visszatér: újra láthatjuk majd Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Jeremy Renner és Chris Evans karaktereit. Rajtuk kívül Elizabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson szerepvállalását jelentették már be korábban.

Az Avengers: Age of Ultron 2015. május 1-jén fog mozikba kerülni.

Avatar

Bolcsó Dániel

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya