Hírek

James Spader játssza a következő Bosszúállók-film főgonoszát

Avengers: Age of Ultron, James Spader

Avengers: Age of Ultron, James SpaderA Marvel bejelentése szerint a háromszoros Emmy-díjas színész fogja alakítani Ultront a nagysikerű Bosszúállók Avengers: Age of Ultron című folytatásában – írja a comingsoon.net.

Spader az utóbbi években elsősorban Alan Shore karakterével ért el sikereket, akit két sorozatban, az Ügyvédekben és a Jogi játszmákban is láthattunk. Ezenkívül az 1990-es szex, hazugság, video című Soderbergh-film főszerepét is eljátszotta, amivel el is hozta a legjobb férfi színésznek járó díjat Cannes-ból.

Ultron karaktere intelligens robot, akit az alapanyagul szolgáló képregényben Ant-Man hoz létre, de Joss Whedon, az első film visszatérő rendezője már a júliusi Comic-Con fesztiválon elárulta, hogy a filmben megváltoztatják az eredettörténetet. Elképzelhető, hogy azért, mert a Marvel-univerzum eddig csak képregényből ismert karaktere, Ant-Man a fél évvel később, 2015 novemberében érkező filmben fog debütálni a vásznon, Edgar Wright rendezésében.

James Spader mellett az első film legtöbb kulcsszereplője is biztosan visszatér: újra láthatjuk majd Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Jeremy Renner és Chris Evans karaktereit. Rajtuk kívül Elizabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson szerepvállalását jelentették már be korábban.

Az Avengers: Age of Ultron 2015. május 1-jén fog mozikba kerülni.

Avatar

Bolcsó Dániel

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya