Hírek

Megvan, mikor érkezik a James Wan-féle Mortal Kombat film

James Wan Mortal Kombat filmje hivatalosan is premierdátumot kapott: 2021-ben nézhetjük meg, hogyan álmodta újra a horrorrendező a ’90-es évek játékát.

Azt már eddig is tudtuk, hogy érkezik, de most a ScreenRant oldaláról azt is megtudtuk, hogy 2021 márciusában láthatjuk majd a James Wan-féle Mortal Kombat feldolgozást. A videójátékot 1992-ben mutatták be, amit a nagy sikerre való tekintettel képregények és filmes feldolgozások követtek.

Ezek közül a legemlékezetesebb Paul W.S. Anderson 1995-ös filmadaptációja, amiben Lord Raydent Christoper Lambert játszotta, ám még ennek is a játékadaptációk sikertelen sorsa jutott.

James Wan pedig sok mindennel vádolható, de sikertelenséggel biztosan nem. Éppen ezért izgalmas, hogy neki mit sikerül kihozni egy videójáték-adaptációból, amik rendre a kukában végzik.

James Wan munkásságáról bővebben a James Wan típusú határátlépések című elemzésünkben írtunk.

Bár az új Mortal Kombat filmnek csak producere James Wan, rendezője az elsőfilmes Simon McQuoid lesz. Az előkészületek idén májusban elkezdődnek, és már tudni, hogy a film forgatási helyszíne Ausztrália lesz. A bemutató pedig 2021. március 5-én várható. 

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakon. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..