Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Jamie Dornan mint Skarlát Will?

jaimie-dornan-50-shades-of-greyJamie Dornan tárgyalásokat folytat, hogy ő játssza Skarlát Will szerepét a Lionsgate készülő Robin Hood: Origins című filmjében – olvastuk a Varietyben.

A filmet a Birmingham bandáját is jegyző Otto Bathurst rendezi majd Joby Harold forgatókönyvéből. A sherwoodi erdőben játszódó történet, melynek producerei között Leonardo DiCaprio neve is olvasható, a szálat a címszereplő keresztes hadjáratokból való visszatérte után veszi fel. Robin Hood szerepét Taron Egerton kapta, Mariont Eve Hewson, Little Johnt pedig Jamie Foxx formálja meg.

Robin Hood története számos feldolgozást megélt, legutóbb Ridley Scott rendezett filmet Russell Crowe és Cate Blanchett főszereplésével Robin Hood címmel.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..