Hírek

Jamie Foxx visszatér Electróként az új Pókember filmben

A hírek szerint a következő Pókember filmben egy ismerős arcot láthatunk viszont: Jamie Foxx visszatér a franchise-hoz Electro szerepében.

Kisebb meglepetést okozott a bejelentés, miszerint Jamie Foxx is szerepelni fog a jelenleg előkészületi fázisban tartó Pókember harmadik részében. A színész a korábban A csodálatos Pókember 2.-ben feltűnt elektromos szuperképességgel rendelkező Electro szerepébe bújik vissza, írja a Collider. Ezzel Foxx akár Henry Cavillhez is csatlakozhat, aki a pletykák szerint főgonoszként fog szerepelni a filmben.

Az egyik legkevésbé emlékezetes Pókember filmnek számító A csodálatos Pókember 2.-ben Andrew Garfield szállt szembe a gonosszá vált Electróval. Az eredetileg villamosmérnökként dolgozó Max Dillon egy furcsa balesetnek „köszönhette” szupererejét, amivel korlátlanul tud áramot termelni és irányítani. A Pókembert távolról imádó kockából egy veszedelmes villain válik, aki áramszünetet és általános káoszt okozva végül Pókember kezei által találja meg végzetét.

Marvel és Sony tehát 6 év után éleszti fel Electrót, ami azért is érdekes, mivel pont A csodálatos Pókember 2. gyenge fogadtatása után döntött a Sony úgy, hogy a Marvellel együtt folytatja a franchise-ot.

Jamie Foxx közben már egy másik szuperhős-filmben is szerepet vállalt: a Netflix Project Power: A por ereje című akciófilmjében láthattuk utoljára.

A Tom Holland vezetésével futó Pókember-széria folytatásában Foxx mellett Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon és Tony Revolori is visszatérnek karaktereikhez. A Homesick cím alatt futó projekt valószínűleg 2021 végén kerül a mozikba.

Takács Janka

Janka jelenleg elsőéves hallgató a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés