Hírek

Jamie Lee Curtis is csatlakozott a Borderlands stábjához

Jamie Lee Curtis is csatlakozott Cate Blanchett és Kevin Hart mellé a népszerű videojáték adaptációjához, a Borderlandshez.

Curtis a készülő filmben Dr. Patricia Tannis szerepét alakítja majd, egy Pandora bolygón dolgozó archeológust, akinek szövevényes múltja van Cate Blanchett által alakított Lilith-tel.

Cate BlanchettA filmet a rendezőként többek között a Motelt jegyző Eli Roth rendezi az Emmy-díjas Craig Mazin forgatókönyve alapján, aki ez után a beszédes című Cowboy Ninja Viking című film forgatókönyvén dolgozik majd.

„Régi vágyam, hogy Jamie Lee Curtis-szel dolgozhassak együtt. Nagyon izgatott vagyok amiatt, amit a humora, az érzékenysége és a tehetsége adhat Tannis szerepéhez” — nyilatkozta a szereposztással kapcsolatban Roth.

„Jamie egy egyedi karakter, aki vonzza a figyelmet, ő az, aki irányítja a képernyőt. Nyilatkozta a Lionsgate Motion Pictures elnöke, Nathan Kahane. Olyan, mintha családtag lenne.” A színésznő a Tőrbe ejtve után részt vett Lionsgate Live adománygyűjtő akciójában is, aminek célja a színházi dolgozók megsegítése volt.

Cate Blanchett jelenleg  Guillermo del Toro Pinokkiójának munkálataiban vesz részt, ahol a hangját adja az egyik karakterekhez.

A Gearbox Software 2009-ben jelentette meg a PC-n és Konzolon is nagy sikert aratott Borderlands című játékot, amit két folytatás is követett. A Borderlands 2 révén a kiadó egyik, addigi legnagyobb sikerét könyvelhette el. A 2019-ben debütáló Borderlands 3-at 11 millióan vásárolták meg. Így, már csak a játékok miatt is, alapból komoly érdeklődés övezi az adaptációt.

A Borderlands menetrendje jelenleg még ismeretlen, de különböző fórumokon, arról lehet olvasni, hogy a Magyarországon zajló forgatást mihamarabb el szeretnék kezdeni.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com