Hírek

Január 15-én érkezik a True Detective új évada

True Detective-Jodie Foster-Kali Reis

Folytatódik az HBO saját gyártású sorozata True Detective: Night Country címmmel, főszerepben az Oscar-díjas és Emmy-jelölt Jodie Fosterrel és Kali Reisszel. A hatrészes évad január 15-én, hétfőn debütál az HBO-n, online pedig a HBO Maxon lesz elérhető.

A 2014-ben debütált krimi-antológiasorozat új évada Alaszkában játszódik, történetében először két női nyomozó főszereplésével. Amikor az alaszkai Ennisben leszáll a hosszú téli éj, nyom nélkül eltűnik az a nyolc férfi, akik a tsalali sarkvidéki kutatóállomást üzemeltették. Az ügy felgöngyölítéséhez Liz Danvers (Foster) és Evangeline Navarro (Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a saját magukban rejlő sötétséggel és felszínre kell hozniuk az örök jég alatt rejlő súlyos igazságokat.

A főbb szerepekben Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, valamint Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc és John Hawkes láthatók. A vendégszereplők Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson és Joel D. Montgrand.

A sorozat showrunnere, írója és az összes epizód rendezője Issa López. Executive producerek Jodie Foster; Mari Jo Winkler; Barry Jenkins, Adele Romanski és Mark Ceryak a PASTEL részéről; Chris Mundy; Alan Page Arriaga; Steve Golin; Richard Brown; Matthew McConaughey; Woody Harrelson; Cary Joji Fukunaga és Nic Pizzolatto. Producerek Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford és Sam Breckman. Az HBO közleménye szerint Daazhraii Johnson és Tagnak Rexford vezetik az Iñupiaq tanácsadó testületet, amely a sorozatban szereplő alaszkai bennszülött kultúra megjelenítésével kapcsolatban konzultációkat folytat, írja a Variety.

Az előzetes egy nyomasztó rejtélyt, nyomozók közti feszültségeket és akciójeleneteket is ígér, mindezt csontig hatoló hidegben, az örök alaszkai éjszakában.

A True Detective: Night Country január 15-től lesz látható az HBO-n és az HBO Maxon.

Lajó Odil

Lajó Odil az ELTE filmtudomány mesterszakos hallgatója. Különösen érdekli a spanyol és a kelet-európai kortárs film, a realista és feminista filmelméletek, a coming-of-age történetek, a mumblecore és a videojátékok.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com