Hírek

Januárban jön Nagypál Orsi és Csányi Sándor új sorozata

Csányi-Sándor_retus

csanyi_sanyi_retusJanuár 10-én kerül képernyőre a Csak színház és más semmi című sorozat első epizódja a Dunán. A 6 részes széria főszereplője Csányi Sándor és Schell Judit, rendezője pedig Nagypál Orsi és Miklauzic Bence.

A Csak szex és más semmi című egykori végjáték után ismét együtt szerepel Csányi Sándor és Schell Judit. A sorozatot főként a budapesti Thália Színházban forgatják, főbb helyszínei is autentikusan mind a színházi léthez kapcsolódnak: színpad, öltözők, büfé, kelléktár, irodák és néhány külső helyszín. Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című, hat epizódból álló sorozatot január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként 20:45-től láthatják a nézők a Duna Televízión. Az egyenként 52 perces részek a teátrum világába kalauzolják a nézőt, bepillantást engedve a kulisszatitkokba. Ármány, szerelem, féltékenység, szakmai irigység a színpadon és azon kívül.

A film a hazai színészvilág ismertebb arcait, így Schell Juditot, Csányi Sándort, Szervét Tibort vonultatja fel, s láthatjuk a friss arcokat is: Szávai Viktóriát, Vecsei Miklóst, Mikecz Estillát, Fehér Tibort, Lovas Rozit és Géczi Zoltánt. A sorozat forgatókönyvírója Divinyi Réka és Goda Krisztina, operatőre pedig Babos Tamás volt. Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak, és a híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik, amelynek egy színházi bemutató ad keretet az olvasópróbától a premierig.

schell_szervet_retus

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com