Hírek

Jared Leto és a Yakuza – The Outsider előzetes

Előzetest kapott a Jared Leto főszereplésével készült The Outsider. A Netflix hangulatosnak és véresnek tűnő akciófilmje március elején kerül fel az internetre.

Újabb saját gyártású filmje érkezik a Netflix-nek, a The Outsider ráadásul Japánban játszódik. Ezúttal Jared Leto a főszereplő, a történet pedig egy amerikai katonáról szól, aki egy Yakuza-tag segítségével szökik meg a börtönből, ahova a II. világháború után került. A szívesség viszonzásául a férfi is belép a japán bűnszervezetbe és mindent megtesz, hogy törlessze az adósságát.

A projekt egy jó ideig egy helyben ácsorgott, korábban Tom Hardy és Michael Fassbender neve is felmerült a katona szerepére, míg a rendezői széket először Takashi Miike foglalta el. Ebből lett később Jared Leto és Martin Zandvliet. Az alkotáshoz pedig csatlakozott még Tadanobu Asano, Kippei Shiina, Shioli Kutsuna, Emile Hirsch, Raymond Nicholson, Rory Cochrane, Nao Omori és Min Tanaka.

Az Oscar-díjas Leto-t legutóbb a Szárnyas fejvadász 2049-ben láthatta a magyar közönség, míg új filmjének előzetese most került ki. Ezek mellett másik négy alkotásban is szerepel majd a közeljövőben, ha minden igaz: jön egy egyelőre cím nélkül futó Joker és Harley Quinn-film, jön a Suicide Squad folytatása, a Tron 3-ban ő alakítja majd Arészt, míg a Gotham City Sirens-ben ismét Joker bőrébe bújik Leto.

A The Outsider előzetese egyébként egész jól van összerakva: sok erőszak, jó zenei aláfestés, borongós képek, Jared Leto pedig gyakorlatilag mindenben hibátlan, úgyhogy egynek mindenképpen jó lehet a film.

A The Outsider március 9-től látható a Netflix-en.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés