Hírek

Jared Leto visszatér Jokerként Az Igazság Ligája Snyder-féle vágásában

Az Igazság Ligájának régen várt „eredeti rendezői” verziója négyórányi, epizódokba rendezett tartalom lesz az HBO Maxon.

Jared Leto, aki a 2016-os Öngyilkos osztag c. filmben játszotta Jokert, ismét előadhatja a karaktert Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle változatában – írja a The Hollywood Reporter, egy meg nem nevezett bennfentes értesülésére hivatkozva.

Az Igazság Ligáját eredetileg Snyder rendezte volna, de ő családi tragédia miatt otthagyta a forgatást az utómunkák fázisában, alig néhány hónappal a 2017. novemberi premier előtt. A stúdió Joss Whedont kérte fel a film befejezésére, Whedon azonban ennél sokkal többet tett: jókora újraforgatásokat rendelt és drasztikusan megváltoztatta Snyder történetét, mialatt az eredeti premierdátumot is tartani kellett. A végeredmény finoman szólva nem nyert általános a kritikai- és közönségtetszést; oly megosztó volt, hogy a Filmtekercs például két kritikát is közölt róla: pro és kontra.

Az igazság ligája

A rajongók azóta tüntetnek a #ReleaseTheSnyderCut hashtag alatt, követelve Snyder változatának újraalkotását. A kampány győzelmet aratott: a Warner Bros. ez évben bejelentette, hogy 2021-ben kiadja Snyder vágását.

Az első hírek szerint az újravágott változat valóban csak a meglévő anyagok szerkesztését és legfeljebb új speciális effektusokat tartalmazott volna

– utóbbiak notóriusan gyengék voltak a moziváltozatban, Henry Cavill bénán kitakart bajusza el is híresült –, de a mostani hírrel immár bizonyossá vált, hogy Snyder is forgat új jeleneteket, mivel Leto egyáltalán nem jelent meg a 2017-es verzióban.

Az új jelenetekben Ben Affleck, Ray Fisher, Amber Heard és most már Jared Leto is játszik. Snyder korábban megerősítette, hogy Whedon saját forgatásából semmit sem tart meg.

A projekt hivatalos címe Zack Snyder’s Justice League, és nem a Warner, hanem az HBO Max irányítása alatt (és költségén) fut.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com