Hírek

Jason Bateman újabb rendezésére készül

Két játékfilmmel és megannyi sorozatepizóddal a háta mögött Jason Bateman újabb produkcióba fog, ezúttal is a Netflixen – közölte a Deadline.

A héten zsebelte be harmadik Emmy-jelölését Jason Bateman, az Ozark című sorozat főszereplője. A bűnügyi Netflix-széria sikeréhez a színész-rendező nagyban hozzájárult: több epizódot is ő vezényelt le az elmúlt években. Nem rég be is jelentették, hogy a pénzmosó családról szóló történet a következő, negyedik évaddal véget ér, de Bateman már az ezt követő időszakon dolgozik.

Iparági pletykák szerint a Here Comes the Flood című projekt az ölében fog landolni.

A történetről egyelőre keveset tudni, de az már biztos, hogy a forgatókönyvön az a Simon Kinberg fog dolgozni, aki az elmúlt években a 20th Century Fox X-Men-filmjeinek útját egyengette. Állítólag a film egy karakterközpontú, szerelmi történetre építő rablós alkotás lesz.

Simon Kinberg (középen) az X-Men: Sötét Főnix színészeivel

Ha minden a tervek szerint megy, ez lesz Jason Bateman harmadik nagyjátékfilmje. A Szaftos szavak és a Vicceskedők című előző munkái nem arattak osztatlan sikert – azt inkább a sorozatok frontján vívta ki magának. A meglehetősen sötét és nyomasztó A kívülálló erős nyitóepizódjait neki köszönhetjük, a már említett Ozarkban pedig tíz részt készített – feltehetően az érkező zárószezonban is lesz feladata a kamera másik oldalán.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com