Hírek

Jason Bateman újabb rendezésére készül

Két játékfilmmel és megannyi sorozatepizóddal a háta mögött Jason Bateman újabb produkcióba fog, ezúttal is a Netflixen – közölte a Deadline.

A héten zsebelte be harmadik Emmy-jelölését Jason Bateman, az Ozark című sorozat főszereplője. A bűnügyi Netflix-széria sikeréhez a színész-rendező nagyban hozzájárult: több epizódot is ő vezényelt le az elmúlt években. Nem rég be is jelentették, hogy a pénzmosó családról szóló történet a következő, negyedik évaddal véget ér, de Bateman már az ezt követő időszakon dolgozik.

Iparági pletykák szerint a Here Comes the Flood című projekt az ölében fog landolni.

A történetről egyelőre keveset tudni, de az már biztos, hogy a forgatókönyvön az a Simon Kinberg fog dolgozni, aki az elmúlt években a 20th Century Fox X-Men-filmjeinek útját egyengette. Állítólag a film egy karakterközpontú, szerelmi történetre építő rablós alkotás lesz.

Simon Kinberg (középen) az X-Men: Sötét Főnix színészeivel

Ha minden a tervek szerint megy, ez lesz Jason Bateman harmadik nagyjátékfilmje. A Szaftos szavak és a Vicceskedők című előző munkái nem arattak osztatlan sikert – azt inkább a sorozatok frontján vívta ki magának. A meglehetősen sötét és nyomasztó A kívülálló erős nyitóepizódjait neki köszönhetjük, a már említett Ozarkban pedig tíz részt készített – feltehetően az érkező zárószezonban is lesz feladata a kamera másik oldalán.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya