Hírek

Jason Bateman újabb rendezésére készül

Két játékfilmmel és megannyi sorozatepizóddal a háta mögött Jason Bateman újabb produkcióba fog, ezúttal is a Netflixen – közölte a Deadline.

A héten zsebelte be harmadik Emmy-jelölését Jason Bateman, az Ozark című sorozat főszereplője. A bűnügyi Netflix-széria sikeréhez a színész-rendező nagyban hozzájárult: több epizódot is ő vezényelt le az elmúlt években. Nem rég be is jelentették, hogy a pénzmosó családról szóló történet a következő, negyedik évaddal véget ér, de Bateman már az ezt követő időszakon dolgozik.

Iparági pletykák szerint a Here Comes the Flood című projekt az ölében fog landolni.

A történetről egyelőre keveset tudni, de az már biztos, hogy a forgatókönyvön az a Simon Kinberg fog dolgozni, aki az elmúlt években a 20th Century Fox X-Men-filmjeinek útját egyengette. Állítólag a film egy karakterközpontú, szerelmi történetre építő rablós alkotás lesz.

Simon Kinberg (középen) az X-Men: Sötét Főnix színészeivel

Ha minden a tervek szerint megy, ez lesz Jason Bateman harmadik nagyjátékfilmje. A Szaftos szavak és a Vicceskedők című előző munkái nem arattak osztatlan sikert – azt inkább a sorozatok frontján vívta ki magának. A meglehetősen sötét és nyomasztó A kívülálló erős nyitóepizódjait neki köszönhetjük, a már említett Ozarkban pedig tíz részt készített – feltehetően az érkező zárószezonban is lesz feladata a kamera másik oldalán.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya