Hírek

Jason Momoa csatlakozik a Halálos iramban franchise-hoz

Újabb hollywoodi sztárt szerzett meg magának a Halálos iramban. Ezúttal Jason Momoa bukkan majd fel a 10. filmben.

Szinte az első filmektől kezdve találkozhatunk A-listás színészekkel a Halálos iramban franchise-ban, akik kisebb-nagyobb szerepekben járultak hozzá a lassan 10. részt is megérő filmsorozathoz. Charlize Theron, Helen Mirren, Dwayne Johnson és Jason Statham is szerepelt már az akciófilmek egyikében. Most pedig új sztárral bővül a lista.

A 10. Halálos iramban filmben Jason Momoa csatlakozik majd Vin Diesel gárdájához vagy sorakozik fel éppen ellenük.

A hírek ugyanis egyelőre nem tisztázták a színész megformálta karaktert vagy az új történethez való kapcsolódását. Ezzel együtt felröppentek a pletykák, hogy Momoa az alkotás főgonoszát játszhatja majd, azaz Diesel ellenlábasaként láthatják őt a nézők.

A történetről nem tudni tehát semmit még, az viszont biztos, hogy a jól ismert arcok közül sokan visszatérnek. Szerepel a filmben Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang és Charlize Theron is. És nem ők az egyetlen rutinos alkotók a láthatáron.

A legfrissebb, 9. felvonást rendező Justin Lin, aki nem mellesleg korábban másik 4 Halálos iramban filmet is készített, szintén visszatér a rendezői székbe.

Van azonban valaki, aki biztosan nem lesz ott a folytatásban:

Vin Diesel hiába próbálta meg igen csak publikusan visszahívni a filmekhez Dwayne Johnson-t, a Szikla kategorikusan nemet mondott az ajánlatra.

Így nélküle, azonban Jason Momoával érkezik majd a Halálos iramban 10, amely várhatóan 2023. május 19-én kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com