Hírek

Jason Momoa szerepel a Minecraft filmben

A rendkívüli népszerűségű játék, a Minecraft alapján készülő film, Jason Momoával az egyik főszerepben, idén már készül.

Videójáték-adaptáció készül a Minecraft című játékból, és Jason Momoa már a végső tárgyalási szakaszban jár a Warner Bros. stúdióval az egyik főszerepért – írja a The Hollywood Reporter.

Ezzel Momoa újabb csúcskategóriás filmben kapott szerepet: az Aquaman és a Dűne után kétségtelenül a világ egyik élvonalbeli sztárjának számít, a Minecraft csak tovább növelheti népszerűségét.

A Minecraft játék 2011-ben jelent meg és azonnali világszenzációvá vált, elsősorban felülmúlhatatlan kreativitása miatt. A kockákból építkező világban a játékosok megszámlálhatatlan struktúrát építhetnek fel; a gyerekek első kis házikóitól kezdve a teljes kontinenseket kitevő kooperatív világokig, sőt a programozott, feladatokat végrehajtó építményekig. A játékot alig néhány év múlva már 100 milliós nagyságrendben játszották. A stúdiót a Microsoft 2014-ben vásárolta meg 2 és fél milliárd dollárért.

A Warner Bros. évek óta fejleszti az ötletet. A Minecraft film gyártása várhatóan még ez évben elindul, de a premierdátum egyelőre ismeretlen.

A Minecraft filmet a Napoleon Dynamite alkotója, Jared Hess rendezi. Mary Parent és Roy Lee a producerek (ők voltak a Dűne film producerei is).

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!