Hírek

Jason Momoa szinkronúszik – Ő lesz Aquaman az Acélember folytatásában

Jason Momoa (Aquaman)

Jason Momoa AquamanA mostani hír pletykaként már körözik egy ideje a képregény-film rajongók ajkán, most azonban a mendemonda valósággá válik; Jason Momoa-t választotta Zack Snyder Aquaman szerepére a Batman v Superman: Dawn of Justice című Acélember-folytatásban – Írja a Hitfix.

 

Úgy tűnik, a Batman v Superman: Dawn of Justice tovább teszteli a teóriát, mely szerint ha „dawn”, „rise”, vagy „darkness” van egy blockbuster-esélyes film címében, az egyenlő a siker zálogával.Korábban már hírt adtunk arról, hogy a filmben Jesse Eisenberg lesz Lex Luthor, Jeremy Irons pedig Alfred-et, a komornyikot fogja alakítani. Ben Affleck castingja, mint Bruce Wayne/Batman nagy hupplát váltott ki, ez azóta csendesedni látszik a róla megjelent első fotónak köszönhetően.

batman_vs_superman

Ami Aquaman szereplését illeti, Snyder véglegesítette a karakter dizájnját, így nemsokára a forgatásra is sor kerülhet. A Trónok harca 1. évadában Khal Drogoként és Conan, a barbár szerepében is hasonló intenzitással vicsorgó Momoa a múlthavi bukaresti Comic-conon még így hessegette el a szóbeszédet:

„Ismerem Aquaman-t! Nem is lehetnék randomabb választás Aquaman-nek azokkal a szőke fürtökkel. Nem is tudom, hogy indult ez – Olyan ötlet, mintha engem választanának mondjuk Robinnak. Ki találta ezt ki? Látom az interneten és hitetlenkedek. Aquaman? Egy olyan fickót alakítani, mint Lobo…Na, azt már el tudnám képzelni.”

Comic-conos „alakításával” az ott egybegyűlteket mindenképp sikerült lóvá tennie. Itteni jelenése ugyan leginkább epizódszerep lesz, biztosan többet is láthatunk majd belőle az egyelőre ismeretlen megjelenésű Justice League-filmben.

A Batman v Superman: Dawn of Justice 2016. május 6-án kerül majd a mozikba.

Hajnal Ágoston

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!