Hírek

Javier Bardem is kalózkodni fog?

javier bardem Bővülni látszik A Karib-tenger kalózai immáron 5. részének szereplőgárdája, hiszen a már leszerződött Johhny Depp mellett Javier Bardem is tárgyal a készítőkkel – írja a deadline.com

Az Oscar-díjas Javier Bardem (A jogász, Nem vénnek való vidék) szerepe egyelőre ismeretlen, de korábbi alakításaiból, gondoljunk csak itt James Bond ellenfeleként rá a Skyfallban, kiindulva tökéletes gonosznak is el tudjuk képzelni, csakúgy mint egy megbízható segítőnek.

A Disney forgalmazta A Karib-tenger kalózai: A holtak nem mesélnek az eredeti tervvel ellentétben, miszerint 2016-ban kerül a mozikba, csak 2017 júliusában lesz először megtekinthető. Annyi már bizonyos, hogy Johnny Depp (Transzcendens, Éjsötét árnyék) ismét Jack Sparrow bőrébe bújik az Ausztráliában forgatott filmben. A Joachim Ronning és Espen Sandberg (közösen a Kon-Tiki) rendezte 5. rész producere ezúttal is Jerry Bruckheimer lesz.

Az eddigi négy kalóztörténet összesen 3,7 milliárd dollárt hozott a konyhára, ebből 1 milliárdot csak az utolsó film (Ismeretlen vizeken), így nem is volt kétséges, hogy a sorozat folytatódik.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya