Hírek

Javier Bardem is kalózkodni fog?

javier bardem Bővülni látszik A Karib-tenger kalózai immáron 5. részének szereplőgárdája, hiszen a már leszerződött Johhny Depp mellett Javier Bardem is tárgyal a készítőkkel – írja a deadline.com

Az Oscar-díjas Javier Bardem (A jogász, Nem vénnek való vidék) szerepe egyelőre ismeretlen, de korábbi alakításaiból, gondoljunk csak itt James Bond ellenfeleként rá a Skyfallban, kiindulva tökéletes gonosznak is el tudjuk képzelni, csakúgy mint egy megbízható segítőnek.

A Disney forgalmazta A Karib-tenger kalózai: A holtak nem mesélnek az eredeti tervvel ellentétben, miszerint 2016-ban kerül a mozikba, csak 2017 júliusában lesz először megtekinthető. Annyi már bizonyos, hogy Johnny Depp (Transzcendens, Éjsötét árnyék) ismét Jack Sparrow bőrébe bújik az Ausztráliában forgatott filmben. A Joachim Ronning és Espen Sandberg (közösen a Kon-Tiki) rendezte 5. rész producere ezúttal is Jerry Bruckheimer lesz.

Az eddigi négy kalóztörténet összesen 3,7 milliárd dollárt hozott a konyhára, ebből 1 milliárdot csak az utolsó film (Ismeretlen vizeken), így nem is volt kétséges, hogy a sorozat folytatódik.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!