Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Javier Bardem mint Frankenstein?

javier bardemAz Universal egykor a horror fellegvára volt – a stúdió vezetői úgy határoztak, hogy az új Star Treket is Alex Kurtzman és Chris Morgan segítségével felélesztik az alvó szörnyetegeket. Tom Cruise, Johnny Depp és Russell Crowe után most Javier Bardem neve is felkerült a project listájára – olvasható a Variety exkluzív tudósításában.

Tom Cruise és Russell Crowe Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Marwan Kenzari és Courtney B. Vancea mellett a 2017. június 9-ére kiírt The Mummy rebootjában fognak szerepelni, Johnny Deep a láthatatlan ember történetében tűnik majd fel. A stúdió tervei között szerepel egy újabb Frankenstein mennyasszonya, Drakula, Van Helsing és farkasember filmet is készíteni. Javier Bardem neve mint Frankenstein merült fel – a színésznek egyébként korábban a The Mummy antagonistájának szerepét szánták, helyette lépett be a képbe Crowe.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..