Hírek

Javier Bardem mint Frankenstein?

javier bardemAz Universal egykor a horror fellegvára volt – a stúdió vezetői úgy határoztak, hogy az új Star Treket is Alex Kurtzman és Chris Morgan segítségével felélesztik az alvó szörnyetegeket. Tom Cruise, Johnny Depp és Russell Crowe után most Javier Bardem neve is felkerült a project listájára – olvasható a Variety exkluzív tudósításában.

Tom Cruise és Russell Crowe Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Marwan Kenzari és Courtney B. Vancea mellett a 2017. június 9-ére kiírt The Mummy rebootjában fognak szerepelni, Johnny Deep a láthatatlan ember történetében tűnik majd fel. A stúdió tervei között szerepel egy újabb Frankenstein mennyasszonya, Drakula, Van Helsing és farkasember filmet is készíteni. Javier Bardem neve mint Frankenstein merült fel – a színésznek egyébként korábban a The Mummy antagonistájának szerepét szánták, helyette lépett be a képbe Crowe.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com