Hírek

Jay Gatsby novemberben Budapesten bulizik

gatsbyhki_160310_haj_7846Nincs olyan, aki ne ismerné a pezsgős poharat felénk nyújtó nagy Gatsby képét Leonardo DiCaprio tolmácsolásában. Már ez a kép is sokat sejtet arról, hogyan mulat F. Scott Fitzgerald hőse – aki pedig látta Baz Luhrmann legutóbbi adaptációját, annak nem lehet kétsége afelől, hogy ez az a parti, amit senki se hagyna ki. November 5-én most végre Budapesten is alkalmunk nyílik átélni a nagy Gatsby életérzést, a Party like Gatsby programsorozat jóvoltából.


Hirdetés

Igazi összművészeti élményben lesz része annak, aki november 5-én korhű ruhát ölt és elmegy a Symbolban található Gatsby rezidenciára, ahol bizony az év partijával várják a szervezők az időutazásra vágyókat. A Party like Gatsby 2013-tól kezdve Európa 11 országának 20 városban látta már vendégül meghívottjait, és vibráló, egész estés show-val kápráztatta el őket. Az elragadó színházi, cirkuszi, táncos elemekből felépülő performanszok, modern swing koncert, és az ezt követő, hajnalig tartó vad parti tökéletes kombinációja tízezrek szívét hódította már meg. Több tucat művész, mint balett-, burlesque-, charleston, és lindy hop táncosok, illetve artisták, légtáncosok, cirkuszi mutatványosok, varázslat, élőzene és DJ-k nyújtanak lenyűgöző élményt, felejthetetlen látvánnyal.

További információk az eseményről itt.

Az esemény Facebook oldala itt érhető el.

gatsbyhki_160310_haj_7431

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés