Hírek

Jean-Claude Van Damme utolsó filmje lesz a What’s My Name?

Kickboxer-Jean-Claude-Van-Damme-What's-My-Name

A What’s My Name? után Jean-Claude Van Damme nyugdíjba vonul, de még egyszer az eredetiséget mellőző történetben korábbi ellenfeleivel kell megküzdenie.

A kamionok között betonszilárd spárgát villantó Jean-Claude Van Damme újra tatamira áll, hogy pörgőrúgásaival földre küldjön néhány gazembert – írja a Deadline. Na jó, ennyi azért még nem elég egy hírhez, de a 61 éves

Van Damme azt ígéri, a What’s My Name? lesz az utolsó akciófilmje.

A filmet Jeremy Zag fogja rendezni, aki eddig producerként állt animációs filmek és sorozatok mögött. A forgatókönyvet a Zöld Könyv Oscar-díjas írója Nick Vallelonga és Paul Sloan jegyzi. A film Van Damme ötlete alapján készül. A brüsszeli születésű harcművész-színész elmondta, ez a film tesz pontot hosszú filmográfiájának végére. A film a tervek szerint a színész életének valós elemeit vegyíti majd a fikcióval.

A készítők ráadásul azt ígérik, hogy a film újra összehozza Van Damme-ot korábbi képernyőbéli riválisaival.

A What’s My Name? története szerint Van Damme-ot elüti egy autó az utolsó akciófilmjének bemutatóján. Az önmagát játszó színész később amnéziával ébred a kómából. A harcművésznek számos ikonikus ellenfelét kell újra leküzdenie ahhoz, hogy megtalálja önmagát. Mindez pedig egy utolsó küzdelemhez vezet. Az egykori legendás riválisok között szerepel Dolph Lundgren a Tökéletes katonából, Michel Qissi a Kickboxerből és Bolo Yeung a Dupla dinamitból.

Jean-Claude Van Damme számára nem ez lesz az első film, ami reflektál saját karrierjére. Valós és filmbéli életét vegyítette a JCVD, ahol Van Damme egy bankrablásba keveredik. Az Amazon sorozatában, a Jean-Claude Van Johnsonban pedig a színész kettős életet él: a filmszerepei mellett titkosügynökként is szolgálja a hazát.

Van Damme valóban komolyan gondolja, hogy a What’s My Name? fogja lezárni filmjeinek hosszú sorát. „A film után veszek egy kis hajót” – mondja. „Egész életemben dolgoztam, 30 éve hotelekben élek. Elmagyarázzuk a filmben, hogyan kerültem ilyen messze a családomtól. Ezután pihenni akarok és élvezni az életet a családommal, mivel az élet hamar elrepül.”

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com