Hírek

Visszatérnek a Jégvarázs szereplői

Jégvarázs (Frozen)
Jégvarázs (Frozen)

Varázslatos Jégfesztivál címmel a Jégvarázs című amerikai 3D-s animációs filmben megismert Anna hercegnő és Elza királynő főszereplésével látványos Disney On Ice showműsort rendeznek 2019. február 1-től 3-ig a Papp László Budapest Sportarénában.

A jégre álmodott mesebeli forgatagban feltűnnek a Disney filmek főhősei, köztük Ariel, Aranyhaj és Belle hercegnő, a közönség együtt utazhat Olaffal, a hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel és szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek, Anna hercegnőnek és Elza királynőnek.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Feld Entertainment által tető alá hozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki. A showban a csodaországban Mickey és Minnie egér kalauzolja a nézőket, akik találkozhatnak Sebastiannal és Triton király lányaival A kis hableányból, a Csúcs Kiskacsa elnevezésű kocsma közönségével az Aranyhaj és a nagy gubancból vagy A szépség és a szörnyeteg elvarázsolt személyzetével.

A jeges előadást a producer testvérpáros, Nicole és Juliette Feld alkotta meg, a rendező Patty Vincent. A budapesti programban összesen öt előadás szerepel: 2019. február 1-jén este, 2-án és 3-án pedig délelőtt és délután látható a produkció a Papp László Budapest Sportarénában.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés