Hírek

Új világokba repít a Jégvarázs 2 – teaser előzetes!

A várva várt Jégvarázs 2 új teaser előzetesében Elsa új elemekkel száll harcba.

Újabb rövidke előzetes jött ki a Jégvarázs 2-höz, amely immár kicsit többet mutat a hisztérikusan körülrajongott animációs film folytatásából. A teaserben felbukkan az első rész összes fontos szereplője, a Jézus és a kis hableány között egyensúlyozó Elsa mellett Anna, Olaf és Kristoff is, azonban az új történet konfliktusforrásáról még nem sok minden derül ki.

A Jégvarázs 2-t az első részhez hasonlóan Jennifer Lee és Chris Buck rendezi, velük együtt a dalszerzők, Kristen Anderson-Lopez és Robert Lopez is visszatérnek. A rendezőnő korábban a Varietynek azt mondta, a folytatás ugyanúgy Elsa és Anna kalandjairól szól, de „nagyobb és epikusabb” léptékben, amelyek során „messze kerülnek Arendelle-től”.

Az első Jégvarázs 2013-ban került mozikba, 1,3 milliárd dollárt hozott világszerte, és két Oscar-díjat is nyert. Ezzel ez minden idők legtöbb bevételt termelő animációs filmje.

A Jégvarázs 2 november közepén kerül mozikba.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com