Hírek

Új világokba repít a Jégvarázs 2 – teaser előzetes!

A várva várt Jégvarázs 2 új teaser előzetesében Elsa új elemekkel száll harcba.

Újabb rövidke előzetes jött ki a Jégvarázs 2-höz, amely immár kicsit többet mutat a hisztérikusan körülrajongott animációs film folytatásából. A teaserben felbukkan az első rész összes fontos szereplője, a Jézus és a kis hableány között egyensúlyozó Elsa mellett Anna, Olaf és Kristoff is, azonban az új történet konfliktusforrásáról még nem sok minden derül ki.

A Jégvarázs 2-t az első részhez hasonlóan Jennifer Lee és Chris Buck rendezi, velük együtt a dalszerzők, Kristen Anderson-Lopez és Robert Lopez is visszatérnek. A rendezőnő korábban a Varietynek azt mondta, a folytatás ugyanúgy Elsa és Anna kalandjairól szól, de „nagyobb és epikusabb” léptékben, amelyek során „messze kerülnek Arendelle-től”.

Az első Jégvarázs 2013-ban került mozikba, 1,3 milliárd dollárt hozott világszerte, és két Oscar-díjat is nyert. Ezzel ez minden idők legtöbb bevételt termelő animációs filmje.

A Jégvarázs 2 november közepén kerül mozikba.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya