Hírek

Legyen hó? Legyen falevél! – Jégvarázs 2. előzetes

jégvarázs 2

A Jégvarázs 2. legújabb előzetese arról árulkodik, hogy a Disney nem akarja ugyanazt a sztorit kétszer lenyomni a torkunkon. Ez legalább valami…

2013-ban a Jégvarázs bombaként robbant be a köztudatba. A fülbemászó Let It Go dal (magyarul Legyen hó) és a klasszikus hercegnős történet – mely visszavezetett a Disney régi filmjeihez –, mind megalapozták azt, hogy Elsa és húga története olyan legyen a mai generáció számára, mint A szépség és a szörnyeteg a korábbinak. Kedvesen és humorosan mesélte el két nővér történetét, és a Jégkirálynő képességeit bevetve szuper látványt alkottak a készítők.

A hamarosan érkező Jégvarázs 2. kissé lecserélte téli esztétikáját, és az ősz vöröslő faleveleibe öltözteti képeit. Elsa és Anna egy gyerekkorukban hallott mese igazságát igyekeznek feltárni egy rejtélyes erdőről, miután otthonukat megtámadták. Az út során pedig felfedik Elsa képességeinek eredetét is.

A Jégvarázs 2. kinyitja a kaput egy nagyobb világ felé,

és a fjordokkal teli skandináv világban hirtelen megjelennek amerikai őslakos és fekete szereplők is – változtatva kicsit az addigi összetételen. Az ismerős szereplők, a botcsinálta hóember, Olaf, valamint Kristoff és hűséges, kutyaként funkcionáló rénszarvasa, persze visszatérnek.

A Disney animációs filmje november 21-én érkezik a magyar mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..