Hírek

Titokzatos folytatás-tervek – Jégvarázs 3., Ananász expressz 2., Atlantisz 3.

Jégvarázs 3., Ananász expressz 2., Atlantisz 3. – Utánanéztem néhány rejtélyes folytatás-tervnek, amelyekkel kapcsolatban mostanában újabb információk láttak napvilágot.

Jégvarázs 3. 

Andersen Hókirálynő című meséjén alapuló 53. egész estés Disney animációs film sikere után a folytatás előre borítékolható volt. Most pedig egyre gyanúsabb, hogy a franchise trilógiává növi ki magát a közeljövőben. Vagy mégsem? 

A stúdió részéről hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett a Jégvarázs 3. részével kapcsolatban, ám legutóbb például az Olaf hangját kölcsönző színész, Josh Gad latolgatta az esélyeket egy PopCulture-nak adott interjúban, amiből az derült ki, nem biztos abban, hogy készülnek további folytatások. (Ráadásul a Jégvarázs 2. részének végén Olaf megkérdezi Elzát, hogy folytatódnak-e veszélyes kalandjaik, amire a hercegnő azt a választ adja, hogy nem, már készen vannak.)

Egy biztos: A kérdést tétovázás nélkül felteszik bárkinek, akinek köze van a sorozathoz.

Gad a koronavírus-világjárvány ideje alatt At Home With Olaf című minisorozaton dolgozott, aminek középpontjába Olaf áll, aki egészen új nézőpontból fedezi fel a körülötte lévő világot. A rövidfilmek első része áprilisban jelent meg.

Ananász Expressz 2. 

David Gordon Green rendező már a 2008-as premier után egyből a folytatásról beszélt, ám azóta nem történt lényegesebb előrelépés. Bár Seth Rogen állítólag dolgozik a forgatókönyvön.

Az eredeti változatban, a „ fuck” szó (és annak változatai) 175-ször hangzik el a 111 perces játékidő alatt. Ez átlag 1.57 „fuck”-ot jelent percenként. Ezt figyelembe véve az írás egy részével már biztosan készen van.

Judd Apatow producer a LAD Bible-nek nyilatkozott legutóbb egy esetleges folytatás lehetőségéről: Elég sok minden történt a marihuana legalizálásával kapcsolatban Kalifornia államban, úgy gondoltuk, hogy ebből egy vicces történet lehetne összehozni. Egy kisstílű dealer csoport hogyan küzd meg a helyzettel, hogy a fű legális lett.

Atlantisz 3.

A Platón könyvén alapuló  41. Disney-film, Az Atlantisz – Az elveszett birodalom kapott már egy eredendően DVD-re és VHS-re hangolt folytatást.

Milo, a kalandvágyó nyelvész azonban úgy tűnik, hogy élőszereplős formában is felbukkan majd a közeljövőben, a hírek szerint Tom Holland alakításában.

A stúdiónak egyébként korábban volt egy Shards of Chaos munkacímen futó folytatás-terve is, ami végül nem valósult meg. Ami akkor a nyilvánosság elé került, hogy a léghajó balesetet szenvedett Helga Sinclair cyber változatának is komoly szerepet szántak a cselekményben. A projekt a történethez több ponton kapcsolódó Team Atlantis sorozattervet is magával rántotta.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com