Hírek

Jegypénztár: Százezren megdöntötték

Megdönteni Hajnal Tímeát Osvárt Andrea
Megdönteni Hajnal Tímeát

Megdönteni Hajnal Tímeát Osvárt AndreaA kritikusok lelkesedtek érte, a nézők imádják. Az elsőfilmes Herczeg Attila szabad szájú romantikus vígjátéka, a Megdönteni Hajnal Tímeát mindenkinek tetszett, és ez természetesen a film sikerén is látszik.

A hétvégén elfogyott a százezredik mozijegy az Osvárt Andrea, Simon Kornél és Szabó Simon főszereplésével forgatott történetre – bizonyítva, hogy jó magyar filmre, szerethető hazai sztárokra, vad poénokra és érzelmekre van kereslet a honi piacon.

A Megdönteni Hajnal Tímeát még jó néhány hazai mozi programján megtalálható – a 100 000-es szám tehát még nem a végeredmény!

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya