Hírek

Jennifer Aniston és Adam Sandler a Netflix új krimi-vígjátékában

Kellékfeleség

Murder Mistery címen fut majd a Netflix egyik legújabb saját gyártású filmje. A krimi-vígjáték egy hagyományos whodunit lesz Jennifer Aniston és Adam Sandler főszereplésével – írja a Hollywood Reporter.

A Kellékfeleség című romantikus vígjáték után ismét együtt szerepel Jennifer Aniston és Adam Sandler. A páros ezúttal a Netflix egy legújabb alkotásában áll össze, ez lesz a Murder Mistery.

A krimivígjáték egy házaspárról szól, akik végre valahára eljutnak a régóta tervezett európai körútjukra, a repülőn azonban megismerkednek egy dúsgazdag üzletemberrel, aki meginvitálja őket saját családi nyaralására egy luxusjachton.

Az idős milliárdost meggyilkolják, a gyanú pedig azonnal az idegen párra terelődik. A Murder Mistery egy tipikus whodunit műnek ígérkezik, melyben fix számú szereplő közül kerül ki végül a tettes.

A film forgatókönyvét James Vanderbilt írta, a rendezői székben pedig Anne Fletcher ül. További szereplőkről egyelőre nem tudni, ahogy az sem tiszta még, mikor is kerül mozikba az alkotás.

Jennifer Aniston legutóbb egyébként a The Yellow Bird című háborús drámában játszott, ez azonban nem jutott el a hazai mozikba, így a magyar közönség utoljára a Hivatali karácsonyban láthatta őt. A színésznő több projektben is részt vesz jelenleg, de a legérdekesebb talán a Reese Witherspoonnal készülő sorozata lesz.

Adam Sandler is elfoglalt mostanság, a tavalyi The Meyerowitz Stories (New and Selected) című drámában megmutatta, hogy nem csak a vígjátékok világában érzi jól magát, idén pedig a Hotel Transylvania 3. részében hallhatjuk majd a hangját.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com