Hírek

Jennifer Aniston és Adam Sandler duójával jöhet a Murder Mystery folytatása

Rendezőre talált a Netflix legnézettebb 2019-es filmjének folytatása. A Murder Mystery újabb részében pedig nagy valószínűséggel visszatér a két főszereplő, Jennifer Aniston és Adam Sandler is.

A Deadline értesülései szerint Jeremy Garelick vezényletével forog majd a Murder Mystery, azaz a Gyagyás gyilkosság újabb felvonása. A krimi-vígjáték ugyan se a szakmát, se a közönséget nem nyerte meg igazán magának, tekintettel a nézői számokra, nem volt nagyon kérdés, hogy érkezik-e a folytatás hozzá. Ugyan a Netflix nem azzal számol, hogy hányan is néznek végig egy filmet, hanem azzal, hogy hányan is kezdenek bele, az éves nézettségi listájukat vezető alkotást nem tudták békén hagyni.

A rendező Garelick kiléte mellett pedig azt is rebesgetik, hogy Jennifer Aniston és Adam Sandler is visszatérhetnek a második darabra.

A duó persze elengedhetetlen lenne a folytatáshoz, hiszen lássuk be, a nézői számokat nem a csavaros történet vagy az eredeti fordulatok hozták össze.

A projekt egyébként állítólag már előrehaladott állapotban van: a forgatókönyv már kész is, James Vanderbilt szorgos kezeinek köszönhetően. Ezt fogja majd kicsit lecsiszolni Garelick, aki igen csak otthonosan mozog a vígjátékok terén. Tőle érkezett korábban a Szakíts, ha bírsz, a Bérhaverok és a The Binge is.

A Murder Mystery 2. része ismét nagy utazásra viszi majd Aniston és Sandler párosát, hiszen a tervek szerint Párizsban és a Karib-szigeteken forgatják majd le a filmet.

Ugyan premierdátumról még korai lenne beszélni, de ha a két hollywoodi sztár naptárját nézzük, akkor minél előbb bele is vághatnak a Netflix újabb projektjébe. Anistonnak ugyan két alkotása is az előmunkálatoknál jár, Sandler két filmjén azonban már az utómunkákat végzik. Azaz nem tűnik annyira nehéznek összeegyeztetni majd kettejük időbeosztását.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com