Hírek

Jennifer Aniston és Adam Sandler ismét nyomoz – Murder Mystery 2 előzetes

A Netflix egyik legnagyobb dobása – már ami a nézettségi adatokat illeti – megkapta a folytatást. Jennifer Aniston és Adam Sandler újabb bonyodalmakba keverednek. Íme a Murder Mystery 2 előzetese!

A magyarul Gyagyás gyilkosság címen futó krimi-vígjáték, a Murder Mystery 2019-ben a legnézettebb Netflix film lett. Nem csoda hát, hogy a a streaming folytatást készített a filmhez. Természetesen a főszereplő házaspárt ismét

Jennifer Aniston és Adam Sandler alakítják, akik ezúttal egy maharadzsa meghívására érkeznek egy fényűző partira egy gyönyörű szigeten.

A házigazdát azonban elrabolják, így a duónak Párizsba kell mennie, hogy egyeztessenek az emberrablókkal.

A Murder Mystery 2-ben csatlakozik a pároshoz Mark Strong, Mélanie Laurent és Jodie Turner-Smith is. A filmet Jeremy Garelick rendezte, aki leginkább vígjátéksorozatok terén volt aktív az elmúlt években. De korábban dolgozott már együtt Anistonnal a Szakíts, ha bírsz című filmen, valamint a Bérhaverokat is ő készítette.

A Murder Mystery 2 március 31-én érkezik a Netflix kínálatába.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com