Hírek

Jennifer Garner lő, Andrew Garfield meg csajoz(na) – előzetesek

Kaliforniai rémálom – Kép: IMDb

Két új, magyar nyelvű előzetes érkezett a Peppermint – A bosszú angyala (Peppermint) és a Kaliforniai rémálom (Under the Silver Lake) című filmekhez: az előzőben Jennifer Garner fizet meg családja gyilkosainak, az utóbbiban Andrew Garfield nyomoz egy csaj után.

Jennifer Garner, az Alias egykori sztárja a Peppermint – A bosszú angyala című filmben bebizonyítja, hogy még mindig keményebb sok pasinál. Pierre Morel, aki 2008-ban az Elrabolva segítségével tette akciósztárrá Liam Neesont, most egy anyából hozza ki a legkeményebb gyilkost.

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség mindaddig, míg szeretteit, férjét és kislányát egy brutális támadásban meg nem ölik. A kómából ébredt nő csalódottan konstatálja, hogy hiába tudja azonosítani az elkövetőeket, a korrupt bíróság felmenti őket. Öt évvel később már kiképzett gyilkológépként tér vissza, hogy kijátszva a hatóságokat, szépen módszeresen leszámoljon az ügy minden érintettjével. A film várhatóan októberben érkezik a hazai mozikba.

https://www.youtube.com/watch?v=fN29U0AoNrE&feature=youtu.be

A Peppermint – A bosszú angyala az első képsorokat látva nem kíván több lenni egy tökös akciófilmnél – nagyravágyóbb tervei vannak azonban a Valami követ rendezőjének David Robert Mitchellnek, aki legújabb, Cannes-ban bemutatott csavaros thriller-vígjátékában, a Kaliforniai rémálomban ügyes kézzel keveri a műfajokat és – legalábbis a trailer alapján – nagyon vicces filmet hoz el nekünk augusztus 23-án.

https://www.youtube.com/watch?v=YBP-vMuVGBQ&feature=youtu.be

A Los Angelesben élő Sam (Andrew Garfield) szürke mindennapjaiba egy bombázó hoz némi színt – de nem sokáig, eltűnik ugyanis nyomtalanul. A férfi nem hiszi, hogy egyszerűen csak ejtették, és nyomozásba kezd, melynek során egy eszeveszett neo-noir lázálomban találja magát. A gonzó világát előhívó előzetesből a sztori csavarjairól nem sok derül ki – annyit azonban lehet sejteni, hogy a nyár egyik legígéretesebb vígjátékával van dolgunk.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com