Hírek

Jennifer Garner váltja Julia Robertset a The Last Thing He Told Me főszerepében

Jennifer-Garner-Igen-Nap-The-Last-Thing-He-Told-Me

Jennifer Garner lesz a főszereplője a The Last Thing He Told Me bestseller regény Apple TV+ sorozatadaptációjában. A szerep korábban Julia Robertsé volt.


Hirdetés

Julia Robertset helyett Jennifer Garner lesz a The Last Thing He Told Me (Az utolsó dolog, amit mondott nekem) sorozatadaptációjának főszereplője. Az amerikai sikerkönyvet az Apple TV+ ülteti képernyőre, vezető producere Reese Witherspoon saját produkciós cégén, a Hello Sunshine-on keresztül. Julia Roberts egyeztetési nehézségek után hagyta el a projektet.

A sikerregény írója Laura Dave. A történet középpontjában egy nő áll (Garner), aki nem várt kapcsolatot létesít 16 éves mostohalányával, miközben próbálja megfejteni férje titokzatos eltűnését.

A regény idén májusban jelent meg és hamar felkeltette az olvasóközönség figyelmét.

A The Last Thing He Told Me megjelenése óta állandó szereplője a New York Times bestseller listájának – írja a Deadline.

A regényből eddig 1,3 millió példányt adtak el és 32 országban elérhető. Sajnos magyarul nem olvasható. A könyvet a Reese’s Book Club, vagyis Reese Witherspoon könyvklubja is kiemelte. A klub minden hónapban kiválaszt egy progresszív női karaktert szerepeltető könyvet, amit jó szívvel ajánl a követőknek. Ezzel a háttérrel nem meglepő, hogy máris készül az adaptáció limitált széria formájában.

A regényadaptáció lesz a második olyan limitált sorozat a My Glory Was I Had Such Friends mellett, aminek főszereplője Jennifer Graner lesz. Utóbbi Amy Silverstein írónő memoárja alapján készül. Garner szerepelt a márciusban a Netflixen debütáló Igen nap című filmben. 2022-ben mutatják be a The Adam Project című filmjét, amiben Ryan Reynolds, Zoe Saldana és Mark Ruffalo mellett szerepel.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés