Hírek

Jennifer Hudson játszhatja Aretha Franklint

Az Oscar és Grammy-díjas énekesnő újabb hatalmas lehetőséget kapott a filmszakmától.

Jennifer Hudson a napokban fellépett egy Grammy-előbulin, ahol a házigazda úgy konferálta fel, mint a színésznő, aki hamarosan Aretha Franklint játszhatja el.

A soul királynőjeként ismert Franklin állítólag maga választotta Hudsont a szerepre.

Egy Aretha Franklin életét feldolgozó filmről már régóta keringenek a pletykák. A projekt az MGM-nél talált gazdára, így ők filmesíthetik meg a közel hatvanéves karrierrel büszkélkedhető legendát. Több dala is sláger lett, az egyik legismertebb Otis Redding Respect című dalának feldolgozása. Ez a szám civil és női jogi mozgalmak himnuszává is vált.

Scott Bernstein (Straight Outta Compton) produceri felügyelete alatt készül a film. A Hudsonnak Oscar-díjat hozó Dreamgirls zenei producere is, Harvey Mason Jr. is részt vesz a munkálatokban. Rendezőt és írót egyelőre nem találtak a projekthez.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com