Hírek

Jennifer Lawrence a takarításban verhetetlen

joy

Megérkezett a David O. Russel Joy című filmjének előzetese, a főszerepeket Jennifer Lawrence és Bradley Cooper játsszák. A Joy már a harmadik együttműködésük.

Serena óra nem vagyunk biztosak abban, hogy újra szeretnénk látni a Jennifer Lawrence-Bradley Cooper párost, de Joy eddig eléggé meggyőzőnek tűnik.

Az atmoszférikus előzetes, ami vizuális világra és az alakításokra helyezi a hangsúlyt nem sokat árul el a történetről. Lawrence Joy Manganot alakítja majd, egy egyedülálló anyát, aki a Miracle Mop nevű felmosót találta fel és vált milliomos vállalkozóvá. Bradley Cooper egy tévécsatorna fejesét, Robert De Niro pedig Joy apját játssza. Szerepet kapott még a filmben Edgar Ramirez, Isabella Rossellini és Virginia Madsen.

Az Amerikai botrány szintén igaz történet alapján íródott, mégse volt épp szokványos film, valószínűleg a Joy sem egy konvencionális életrajzi dráma lesz, sőt David O. Russel egyenesen egy érzelmes vígjátékként írja le. Kezdetnek mondjuk, egészen vicces például a felmosófej drámai feltalálása.

A You Can’t Always Get What You Want kórusfeldolgozása és a karácsonyi hangulat nem véletlen.  A film december 25-én kerül a mozikba az Egyesült Államokban, remekül időzítve pár Oscar-jelölésre.

Bartal Dóra

Bartal Dóra az ELTE anglisztika alapszakán és filmelmélet és filmtörténet mesterszakán végzett. Szakdolgozatait gender és populáris film témakörében írta, ezen kívül dokumetumfilmekkel foglalkozik. Specializációja a coming-of-age film és a fesztiválok. 2014 óta foglalkozik írással, szerkesztéssel és filmfordítással.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com