Hírek

Jennifer Lawrence mégsem játszik el egy szerepet, mert Amanda Seyfried túl jó volt benne

Jennifer Lawrence: Amerikai botrány (American Hustle)

Hogy mi lesz a sorsa a színésznő nélkül maradt Elizabeth Holmes-filmnek, még nem tudni.

Jennifer Lawrence lemondott arról, hogy ő is eljátssza Elizabeth Holmest, a Theranos botrányhős alapítóját, miután megnézte a Hulu The Dropout (A kibukott) című sorozatát. Ebben Amanda Seyfried alakítja a szerepet.

A színésznő a New York Timesnak elmondta, rájött, hogy Holmes „végleges verziója” már elkészült. Seyfried-ről azt mondta, „szerintem fantasztikus volt. Arra gondoltam: ‘Hmm, nem kell újra megcsinálnunk. Megcsinálta.” Ezért úgy döntött, hogy kiszáll a Bad Blood című Apple Original Films projektből, amelyben ő alakította volna a kegyvesztett vállalkozót. A meglepő nyilatkozatot a Deadline szúrta ki.

A filmet Adam McKay fogja rendezni, akivel Lawrence legutóbb a Ne nézz fel!-ben dolgozott. A Deadline megkereste az Apple Original Films-t kommentárért, de a cikk megjelenéséig ez nem érkezett meg.

Nemcsak Jennifer Lawrenc gondolja úgy, hogy Seyfried kiváló munkát végzett, ugyanis a színésznő szeptemberben Emmy-díjat is nyert a szerepért. A kategóriában jelölték még Toni Collette-et, Julia Garnert, Lily Jamest, Sarah Paulsont és Margaret Qualley-t is.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!