Hírek

Jennifer Lawrence szerepet kap Darren Aronofsky új filmjében

Jennifer_LawrenceJennifer Lawrence, Az éhezők viadalának sztárja Darren Aronofsky új filmjében vállal szerepet.

A variety.com filmes portál szerint az Oscar-díjas filmcsillag a hollywoodi rendező egy független produkcióban készülő, egyelőre cím nélküli munkájához szerződik le, a tárgyalások most folynak.

A filmről nem sok szivárgott ki, annyit tudni, hogy egyelőre nincs forgalmazója, de a Fekete hattyút rendező Aronofsky már tavasszal forgatni akar.

Lawrence jelenleg éppen a Passengers című sci-fin dolgozik, amely a Sony Pictures produkciójában forog. Két nagy munkáján, az új Az éhezők viadala– és X-Men-epizódon azonban már túl van, így 2016 elején lenne ideje az Aronofsky-filmre. A Hollywood Reporter eközben arról ír, Lawrence kiszállt Richard Linklater The Rosie Project című filmjéből, mely Graeme Simsion könyvének adaptációja. Emlékeztetnek, hogy nemrég a színésznő egy másik projektet is otthagyott: a The Glass Castle című drámában csak producerként vállal szerepet.

A rendező, aki egyszerre több vasat tart a tűzben, egy sor új filmre készül, a New Regency produkciós céggel kötött szerződése révén azonban valószínűleg náluk forgatja új produkcióját. Idén már beadott a stúdiónak egy forgatókönyvet, de annak költségvetése nem ment át, ezért kezdett bele az új filmtervbe, amelyben Lawrence is szerepelne.

A színésznő Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész című filmjét november 19-től vetítik a magyar mozikban. Ezt a David O. Russel-féle Joy követi idén december 31-től. Az új X-Men filmet (X-Men: Apocalypse) 2016. májusában mutatják be, míg a romantikus sci-fi Passengers-re 2016. decemberéig várnunk kell.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. [email protected]

Hirdetés

Hirdetés