Hírek

Jennifer Lawrence-t coming of age filmben láthatjuk újra

Az Éhezők viadala Katnisseként elhíresült Jennifer Lawrence korunk egyik legnépszerűbb színésznője. Számos rendező verseng, hogy megszerezze a következő filmjébe, ez idén Gene Stupnitsky író-rendezőnek sikerült.  

A Good Boys rendezőjeként ismert Stupnitsky  John Phillipsszel írta meg a közelgő No Hard Feelings című film forgatókönyvét, ami az Empire szerint egy coming of age sztorinak ígérkezik. Az igen nagy népszerűségnek örvendő műfajú film cselekményét egyelőre homály fedi. Annyit tudunk, hogy a New York állambeli Montanoukban játszódik, és hangulatában Paul Brickman Kockázatos üzlet (1983) című filmjét idézi. A színészek közül egyelőre csak Lawrence neve publikus.

Több stúdió tárgyalt a filmről (az Apple és a Netflix mélyen zsebbe kellett volna nyúljon, ezért gyorsan ki is szálltak), de végül a Sonynak sikerült megegyezésre jutnia az alkotókkal.  A cég gyorsan lebonyolította az üzletet azzal a céllal, hogy a kamera már jövő év elején foroghasson.

De az elkötelezett rajongóknak nem kell sokat várni: Lawrence-t ugyanis már december 24 -én láthatják a Netflixen Adam McKay Don’t Look Up című filmjében.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com