Hírek

Jennifer Lopez drogbárónő lesz

Jennifer Lopez a gengszterfilm női ikonjának szerepére pályázik. Hamarosan egy kőkemény drogbárónő szerepében tűnik majd fel a vásznon, az Emmy-díjas Reed Morano rendezőnő készülő drámájában.

Jennifer Lopez rengeteg romantikus vígjátékkal a háta mögött, 50 évesen a gengszeterfilm világában bukkan fel egyre gyakrabban. A színésznő A Wall street pillangói után ismét egy meglepő szerepet vállalt el. A Deadline értesülése szerint minden idők egyik legismertebb drogbárónőjét alakítja hamarosan a vásznon. 

Griselda Blanco a világ valaha volt egyik legnagyobb hatalmú drogcsempészének számított. Ő volt a mentora Pablo Escobarnak. Életének története pedig több, mint döbbenetes.

„Mindig is lenyűgözött Griselda Blanco története, így éltem a lehetőséggel, hogy eljátsszam a vásznon.

…A karakterben minden benne van, ami egy jó filmhez szükséges  – megrögzött, ambiciózus, meggyőző, dermesztő. A műfajban a hírhedt vezéralakok dominálnak. Alig várom, hogy ebben az antihős szerepben tündökölhessek. Az STX-szel harmadik alkalommal dolgozunk együtt, nagyon várom, hogy életre keltsük ezt az impozáns, bonyolult történetet.”

Úgy tűnik, hogy egy különleges női film van kilátásban, aminek a forgatókönyvét a Deadwood – A filmmel kapcsolatban produceri feladatokat vállaló Regina Corrado és A Wall Street farkasa révén Oscar-díjra jelölt Terence Winter írja. A stáblista produceri részlegében a hírek szerint Winter mellett Alex Pettyfer, Alex Brown és Rick Yorn neve is feltűnik majd. Reed Morano rendezőnő pedig a Szolgálólány meséje után ismét egy nagy lehetőséget kap.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com