Hírek

Jennifer Lopez egy orgyilkos anya lesz a The Mother című Netflix filmben

jennifer-lopez-hustlers-the-mother

A The Mother című Netflix film orgyilkos főhősét Jennifer Lopez alakítja majd. A film egy visszavonult antihősről szól és már rendező is tartozik hozzá.

Jennifer Lopez elvállalta a Netflix The Mother című filmjének főszerepét – írja a Deadline. Az akciófilmet a Mulant is rendező Niki Caro fogja rendezni.

Lopez egy halálos orgyilkost alakít majd, aki önkéntes száműzetéséből kénytelen visszatérni, hogy megvédje a lányát, akit évekkel ezelőtt kellett elhagynia.

A The Mother kapcsán már most Luc Besson A profija hangulatát emlegetik.

A forgatókönyvet a Lovecraft Country megalkotója, Misha Green írja a Straight Outta Compton írójával, Andrea Berloffal kiegészülve. Jennifer Lopez ráadásul, nemcsak főszereplője, de producere is lesz a filmnek.

Lopez és a Netflix között nem is a The Mother lesz az egyetlen kooperáció. Még decemberben számolt be róla a Deadline, hogy az énekesnő-színésznő szintén szereplője és producere is lesz a The Cipher című filmnek. Az Isabella Mandola regényéből adaptált film a The Motherhöz hasonlóan egy erős női karaktert állít az akció középpontjába. Ebben a filmben Lopez egy FBI ügynököt alakít, aki egy sorozatgyilkos után ered. A menekülő gyilkos rejtvényeket hagy maga után, amik összefüggenek az emberölésekkel.

Lopez 2019-ben a Wall Street pillangóival bezsebelte második Golden Globe jelölését, és a rúdtáncosokról szóló film a színésznő eddigi legsikeresebbje lett. Jelenleg a Shotgun Wedding című akció-vígjátékon dolgozik és idén a Marry Me című zenés filmben is láthatjuk majd Owen Wilson mellett.

Ha egy lány fiúsnak születik – Mulan

Niki Caro a tavalyi Mulan előtt a Terepfutás és a Menedék filmeket rendezte. Eddigi legsikeresebb filmje azonban a Disney mese adaptációja volt. A Mulan a Disney+-on az első héten a becslések szerint 525 millió percnyi megtekintést produkált, vagyis több mint 4 és fél millióan látták.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés