Hírek

Jennifer Lopez és Owen Wilson összeházasodnak – Vegyél el előzetes

Meg is van az idei év egyik legnagyobb Valentin-napi filmjének ígérkező alkotás, a Vegyél el. A romantikus vígjáték Jennifer Lopez és Owen Wilson duójával érkezik hamarosan. Íme az előzetes.

Ismét a nagyképernyőn láthatjuk Jennifer Lopezt, aki a 2019-es A Wall Street pillangói után először tűnik fel nagyjátékfilmben. Most egy faramuci helyzetbe kerülő sztárt alakít, aki tényleg a véletlen során talál rá az igaz szerelemre. A Vegyél el előzetese könnyed, kedves és aranyos romkomot ígér.

A történet egy sikeres énekesnőről szól, aki szintén híres barátjával egy giga koncerten tervez összeházasodni a színpadon, rajongók ezrei előtt.

Amikor azonban az utolsó pillanatban megtudja, hogy párja megcsalta őt, egy spontán döntéssel random kiválaszt valakit a közönségből, akihez hozzámegy. Ez a valaki pedig Owen Wilson.

Bobby Crosby grafikus regényét Harper Dill (A Mindy-projekt) és John Rogers (A titkok könyvtára) dolgozták át forgatókönyvvé. Ebből rendezte meg a filmet a Halott vagy egyik alkotója, Kat Coiro. A rendező nem mellesleg a She-Hulk sorozat epizódjaiért is felel; ez valószínűleg az év második felében érkezik majd.

Nem úgy a Vegyél el, amit heteken belül láthat is a magyar közönség. Alább pedig az alkotás előzetese, amelyben ismét megcsillogtathatja színészi képességeit Jennifer Lopez.

A Vegyél el február 10-én kerül a hazai mozikba, egy nappal rá, 11-én pedig felkerül a Peacock streaming szolgáltató kínálatába is. Azaz, aki éppen romantikus filmre vágyik Valentin-nap környékén, annak itt is egy lehetséges jelölt.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!