Hírek

Az Odaát sztárja érkezik a The Boys 3. évadába

Supernatural, Jensen Ackles

Jensen Acklesszel, a Odaát (Supernatural) egyik főszereplőjével erősít a The Boys csapata a harmadik évadra.

Harmadik szezonjában egy komoly presztízsű sorozatsztárral bővül a The Boys stábja. Az ősszel befejeződő Odaát című széria egyik főszerepét alakító Jensen Ackles csatlakozik a fiúkhoz az új évad cselekményében – írja a Deadline. Mindezt Ackles és az Amazon Prime hétfőn jelentette be. Egészen pontosan előbb a színész meglehetős rejtélyesen – egy videóüzenet formájában tette közzé Instagram oldalán.

A felvételen a színész a The Boys képregényből olvas, aztán felvillan az Amazon sorozat logója, és megjelenik a „harmadik évad” felirat is. Mindezekből csak arra lehetett következtetni, hogy Ackles a The Boys harmadik évadában fog játszani. Az Amazon Prime Video illetékesei később ezt meg is erősítették azzal, hogy

Ackles a Soldier Boy nevű karaktert fogja alakítani a folytatásban.

Soldier Boy a képregényekben előbb harcolt a második világháborúban majd pedig az első amerikai szuperhíresség vált belőle.

Ackles korábbi szerepei közül kiemelhető Az átjáró, a Véres Valentin 3D és a Ten Inch Hero. Tévés alakításai közül a Smallville, a Sötét angyal, és a Dawson és a haverok érdemel említést.

A The Boys harmadik évad bemutatójának dátumáról még semmit nem tudni, hisz a mostani etap is októberig tart.

Ackles és felesége, Danneel Ackles jelenleg különféle társadalmi szervezetek adománygyűjtő akcióin segédkeznek.

Ezek között van a művészeti alapú ifjúsági fejlesztést elősegítő, de olyan is, amely a többségitől eltérő nemi identitású és szexuális  orientációjú fiatalok számára biztosít biztonságos tereket. A leginkább szívmelengető pedig az a projektjük, amely születésnapi partikat rendez gyermekek számára hajléktalan menedékhelyeken.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés