Hírek

Jeremy Irons a Watchmen sorozat pilotjában

Újabb nagy névvel jelentkezik a Watchmen sorozat! Az Oscar-díjas Jeremy Irons is csatlakozik az HBO produkciójához – írja a Collider.

Azt egy ideje tudni, hogy Alan Moore eredetije újabb feldolgozást kap: a 2009-es Watchmen: Az őrzők után ismét mozgóképes változatban láthatjuk a képregényt. Ezúttal azonban sorozat formájában és Damon Lindelof rendezésében elevenednek meg a DC egyik legkülönlegesebb karakterei.

Az HBO égisze alatt alakuló projekt pedig Jeremy Ironst is leszerződtette már a pilot erejéig. A Watchmen sorozatot jegyző Lindelof több alkalommal is elmondta már, hogy most valami egészen újra számíthatnak a rajongók. Az alkotó előre tisztázta, hogy nem egy hagyományos értelemben vett adaptációról lesz szó, inkább egy remixet készít, amelyben új karakterek és új történetszálak is felbukkannak majd.

A pilot epizódot maga Lindelof írja, a kamera mögött pedig Nicole Kassellt találjuk, akitől olyan sorozatokban láthattuk részeket, mint a Westworld, A hátrahagyottak vagy a Gyilkosság.

Irons mellett találjuk még Regina Kinget, Don Johnsont, Tim Blake Nelsont, Louis Gossett Jr.-t, Adelaide Clemenst és Andrew Howardot.

Hogy pontosan mikor érkezik a pilot, azt nem tudni, de még idén számíthatunk rá.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés