Hírek

Jeremy Irons a Watchmen sorozat pilotjában

Újabb nagy névvel jelentkezik a Watchmen sorozat! Az Oscar-díjas Jeremy Irons is csatlakozik az HBO produkciójához – írja a Collider.

Azt egy ideje tudni, hogy Alan Moore eredetije újabb feldolgozást kap: a 2009-es Watchmen: Az őrzők után ismét mozgóképes változatban láthatjuk a képregényt. Ezúttal azonban sorozat formájában és Damon Lindelof rendezésében elevenednek meg a DC egyik legkülönlegesebb karakterei.

Az HBO égisze alatt alakuló projekt pedig Jeremy Ironst is leszerződtette már a pilot erejéig. A Watchmen sorozatot jegyző Lindelof több alkalommal is elmondta már, hogy most valami egészen újra számíthatnak a rajongók. Az alkotó előre tisztázta, hogy nem egy hagyományos értelemben vett adaptációról lesz szó, inkább egy remixet készít, amelyben új karakterek és új történetszálak is felbukkannak majd.

A pilot epizódot maga Lindelof írja, a kamera mögött pedig Nicole Kassellt találjuk, akitől olyan sorozatokban láthattuk részeket, mint a Westworld, A hátrahagyottak vagy a Gyilkosság.

Irons mellett találjuk még Regina Kinget, Don Johnsont, Tim Blake Nelsont, Louis Gossett Jr.-t, Adelaide Clemenst és Andrew Howardot.

Hogy pontosan mikor érkezik a pilot, azt nem tudni, de még idén számíthatunk rá.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya