Hírek

Jeremy Irons és Jesse Eisenberg is szerepel a közös Superman-Batman-filmben

Batman-Vs-Superman-1-TPTIVIRZ0S-1024x768A készülő Batman Vs. Superman filmben Jesse Eisenberg lesz Lex Luthor, Alfred bőrébe pedig Jeremy Irons bújik majd.

Jeremy Irons és Jesse Eisenberg is szerepel a közös Superman-Batman-filmben a Warner Brothers stúdió tájékoztatása szerint. A brit színész Batman Alfred nevű komornyikját, míg fiatal amerikai kollegája Superman legfőbb ellenségét, Lex Luthort alakítja majd az alkotásban, amelyben együtt lesz látható a két képregényhős, Superman és Batman.

„Lex Luthor bonyolult és kifinomult személyiség, aki hatalma, intelligenciája és kivételezett helyzete révén azon kevés halandók közé tartozik, akik veszélyt jelentenek Supermanre” – mondta a tervek szerint 2016 májusában mozikba kerülő film rendezője, Zack Snyder. Az Oscar-díjra jelölt Jesse Eisenberg mellett Bryan Cranston és Joaquin Phoenix neve is felmerült Luthor szerepére.

Jeremy Ironsról szólva Zack Snyder megjegyezte: „Megtiszteltetés, hogy egy olyan tehetséges és tapasztalt színész, mint ő játssza ezt a fontos karaktert, Bruce Wayne mentorát és vezetőjét”. A rendező szerint Batman a komornyikban bízik leginkább, Alfred egyfajta apafigura számára.

A szuperhősfilmben Az acélemberhez hasonlóan Henry Cavill játssza majd Supermant, míg Batmant Ben Affleck kelti életre. A szereplők között van Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane is, akik már Az acélemberben is szerepeltek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya