Hírek

Jeremy Piven elutasítja, hogy valaha zaklató volt

A Törtetők sztárja, Jeremy Piven a #metoo kampány következő célpontja, ugyanis Ariane Bellamar modell megvádolta, hogy annak idején fogdosta őt.

Bellamar szerint Piven a Törtetők forgatási szettjén két alkalommal kerítette be, majd a nő engedélye nélkül markolászta a melleit és a fenekét. Kiemeli még, hogy a színész emlegette, „milyen szép pár lennének”. Bellamar is a Twittert ragadta meg kellemetlen emlékei nyilvánosságra hozásához.

Pivennek azonban teljesen más benyomása van a történtekről.

„Minden kétséget kizáróan tagadom a szörnyű vádakat. Ezek az esetek nem történtek meg.” – nyilatkozta a színész – „Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki elő merjen állni a zaklatása történetével, és remélem, hogy a rólam szóló hamis vádak nem veszik el a fókuszt a tényleges esetekről.”

Egyelőre tehát bizonytalan, melyik fél mond igazat. Ariane Bellamar állításait a média már felkapta, melynek következménye volt, hogy a CBS megígérte, utánanéznek az ügynek. Az HBO, ahol a Törtetők készült, szintén vizsgálatot indít az ügyben.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com