Hírek

Jesse Eisenberg a karate felé fordul – The Art of Self-Defense előzetes

Előzetest kapott Jesse Eisenberg karatés filmje. A The Art of Self-Defense egy fanyar humorú, drámai betétekkel teleszőtt vígjáték lesz Riley Stearns rendezésében.

Jesse Eisenberg sem pihen: tavaly A Kolibri projektben szerepelt, amely hozzánk csak idén áprilisban jut el, az év második felében pedig érkezik a The Art of Self-Defense, amihez megjött az előzetes is. Ezek mellett másik 5 alkotása tart különböző stádiumoknál.

A kissé különc figurákat alakító színész ezúttal is saját pályáján mozog. Egy félénk, esetlen és különösen érzékeny fiatal férfit alakít, aki a karate felé fordul. Önvédelmi leckéket akar venni, miután egy alkalommal megtámadják őt az utcán. Rátalál egy eleinte eléggé fapadosnak tűnő karateiskolára, ahol Alessandro Nivola alakítja a tanárt.

A forgatókönyvet a rendező Riley Stearns írta, Eisenberg és Nivola mellett pedig szerepel még a filmben Steve Terada, Imogen Poots és Phillip Andre Botello.

A film egy fekete humorú vígjátéknak ígérkezik, amely a South by Southwest elnevezésű fesztiválon debütál majd.

A The Art of Self-Defense idén kerül az amerikai mozikba, de hazai forgalmazásról egyelőre nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com