Hírek

Jessica Chastain és Oscar Isaac hozzák el nekünk a Jelenetek egy házasságból adaptációját – Itt az előzetes

Az HBO dolgozta fel Ingmar Bergman ikonikus alkotását, az előzetes alapján igen csak jól. Az új Jelenetek egy házasságból Jessica Chastain és Oscar Isaac párosával érkezik idén ősszel.

Az HBO ismét komoly fába vágta a fejszéjét: Ingmar Bergman világhírű sorozatát készítették el újra modern amerikai köntösbe öltöztetve.

A Jelenetek egy házasságból ismét kisképernyős formában kerül majd a nézők elé, ezúttal Jessica Chastain és Oscar Isaac duójával.

A történet természetesen nem változott. Egy házaspár mindennapjait követhetjük nyomon, akik a kezdeti boldogság és összhang után szembesülnek a szinte elkerülhetetlen rutin hozta elhidegüléssel. A kérdés csak az, egyben tudják-e tartani a házasságukat.

Az ikonikus sorozat adaptációja Hagai Levitől érkezik, aki többek között A viszony című sorozatot is írta, így nem kétség, hogy ért a házastársi kapcsolatok bemutatásához.

Az executive producerek között pedig helyet foglal Daniel Bergman is, a rendezőóriás fia, aki szintén a filmes pályán dolgozik. Így abban is joggal reménykedhetünk, hogy egy méltó feldolgozást kapunk, amely ad is valami újat a mai nemzedéknek.

Chastain és Isaac mellett, akik az előzetes alapján is maradandó alakítást nyújtanak majd, szerepel még Nicole Beharie, Tovah Feldshuh, Maury Ginsberg és Lily Jane. A két főszereplőt egyszer már láthattuk együtt az Egy durva évben 2014-ben.

A Jelenetek egy házasságból szeptemberben érkezik az HBO-ra. Pontosabb premierdátumról azonban egyelőre nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.