Hírek

Jessica Chastain szerint az Az 2. egyik jelenetéhez használták fel a legtöbb művért valaha

Nagy a hype az Az 2. körül: most Jessica Chastain mesélt róla, hogy talált a forgatás másnapján is művért a szemében.

A Warner Bros. égisze alatt készülő Az 2. (It: Chapter Two) az idei év egyik legjobban várt stúdiófilmje. Egyelőre semmilyen kép- vagy videóanyag nem került ki a készülő horrorfilmről, aminek az első része két éve szeptemberben nyitott és 700 millió dollárt hozott a konyhára világszerte. Míg a Warner szeretné minél inkább titokban folytatni a munkálatokat, a film egyik sztárja, Jessica Chastain Jimmy Fallonnál járt, ahol elhintett pár érdekességet az Az 2.-ről.

Elképzelhető, hogy bajba kerülök azért, amit mondani fogok, de sebaj

– kezdi a mondandóját a színésznő. „Lehet, hogy spoiler, de van a filmben egy jelenet, amiről azt mondták a forgatáson, hogy a legtöbb művért használták fel hozzá a horrorfilmek történetében. Másnap művért mostam ki a szememből.

http://www.youtube.com/watch?v=gukMGtZoaKk

Az Az 2.-ben Jessica Chastain fogja játszani Beverly felnőtt énjét. Hozzá csatlakozik James McAvoy, Andy Bean, Bill Hader, James Ransone és persze Bill Skarsgard. A rendezői székben Andy Muschietti marad. Az Az második fejezetét két évvel az első rész után, 2019. szeptember 5-én mutatják be a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.