Hírek

Jessica Chastain tökösebb mint valaha – Molly’s Game előzetes

Mit tehet az ember lánya ha kidolgozza mindenét és így is semmibe veszik? Hát megnyitja az egyik legexkluzívabb illegális kaszinót az országban. Kár, hogy a törvényt megkerülni nehezebb, mint számolgatni a milliókat. Jessica Chastain, Idris Elba, Michael Cera és Kevin Costner Aaron Sorkin ütős rendezésében: itt a Molly’s Game előzetese!

A megtörtént eseményeket feldolgozó akciójelenetekkel dúsított szerencsejáték-dráma Molly Bloom memoir-ján alapszik. A Molly’s Game: From Hollywood’s Elite to Wall Street’s Billionaire Boys Club, My High-Stakes Adventure in the World of Underground Poker címmel ellátott könyv egy különleges életutat mutat be egy fiatal, erős és sokáig nagyon sikeres nőről.

Molly Bloom hivatásos síelőként tette fel magát a térképre, hogy aztán majd egy évtizeden át illegális pókereseményeket szervezzen Hollywood nagyjainak, gazdag üzletembereknek és még gazdagabb bűnözőknek, köztük orosz maffiózóknak. Jessica Chastain alakítja Molly-t, akit végül az FBI ér utol. A nőnek persze védelemre van szüksége, itt lép a képbe az ügyvédet alakító Idris Elba.

Az előzetes eléggé odavág: pörgős, izgalmas, menő, erős alakításokkal luxuskivitelben. Az egészet pedig csak megfűszerezi, hogy igaz történet alapján készült a film.

A Molly’s Game idén novemberben Torontóban kerül először bemutatásra, hogy aztán a mozikba kerüljön az év végével. Hogy hozzánk is eljut-e, azt egyelőre nem tudni. Mi reménykedünk, mert igen csak jó filmnek tűnik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..