Hírek

Jim Broadbent a Trónok harca hetedik évadában

By gdcgraphics, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5202474

By gdcgraphics, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5202474Jim Broadbent Oscar-díjas brit színész „jelentős szerepet kapott” a Trónok harca televíziós fantasy-sorozat hetedik évadában – írta a BBC hírportálja. Nem tudni, milyen karaktert játszik, ám az Entertainment Weekly idézte a produkció egyik szóvivőjét, aki szerint „fontos szerepet vállalt”.

A sokoldalú 67 éves brit színész Oscar-díját az Iris című filmben nyújtott alakításáért kapta 2002-ben. Broadbent szerepelt a Harry Potter-filmekben, ahol Horatius Lumpsluck professzort játszotta, a magyar mozinézők láthatták többek között a Bridget Jones-filmekben, a Brooklynban és a Felhőatlaszban.

A Trónok harca-sorozat hetedik évadának hét epizódját télen forgatják, ezeket 2017 nyarán kezdi sugározni az HBO-csatorna. Ez lesz a népszerű széria utolsó előtti szezonja.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya