Hírek

Jim Carrey mesekönyvet ír

Jim Carrey truman show

Jim CarreyJim Carrey-nek egyik szeme sírhat, a másik meg nevethet, mert megbírságolták, viszont nemsokára megjelenik az általa írt mesekönyv. A komikus egy kis művészeti stúdiót működtet New Yorkban, és az alkalmazottak után tavaly nem fizetett tébét, ezért a hatóságok megbüntették. Nagy tragédia azonban nem lesz a dologból, mert Carrey sajtósa közölte, apró feledékenységről van szó, és ügyfele azonnal utalja a kérdéses összeget a tébének.

Jóval érdekesebb az a mesekönyv, amelyet Carrey írt, és hamarosan megjelenik. A How Rolland Rolls hőse egy kis hullám, aki azon problémázik, mi fog vele történni, ha majd eléri a partot. A történet során azonban rájön, hogy nem kell aggódnia, mert egy nagyobb egész, tudniillik az óceán része. Carrey elárulta, személyes élményei alapján írta a könyvet, és az vele a célja, hogy amikor meséjét a szülők felolvassák gyermekeiknek, mindannyiukban tudatosuljon, hogy összetartoznak, értékesek és fontosak egymás számára.

Carrey egészen más vizekre evez következő filmjében, a Ha/Ver 2-ben. Olyan szuperhőst alakít, aki korábban a maffia könyörtelen kivégzőembere volt, de újjászületett keresztényként az özvegyek és árvák gyámolítója, s így a főhősök szövetségese lesz. A 2010-es Ha/Ver az év talán legeredetibb akcióvígjátéka volt, és kultikus rangnak örvend a rajongók körében.

UIP Magyarország

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés